Ця програма поєднує в себі краще з Кракова і Варшави. За 3 дні ви зможете відвідати головні пам’ятки Варшави (Старе і Нове Місто, Королівський Палац, Ринкова площа) і Кракова (Вавельський палац, Ягелонський університет) с околицями (музей Аушвіц-Біркенау і копальня солі Величка).

1 ДЕНЬ: Приїзд у Варшаву рано вранці. Зустріч з екскурсоводом. Сніданок в одному з ресторанів Варшави. Екскурсія Варшавою: Старе Місто, Краківське Передмістя, Новий Світ, Королівські Лазенкі, Палац у Вілянові. Вілянув — колишня резиденція польського короля — Яна III Собеського. Nowy Świat – одна з головних вулиць Варшави, так названий «Варшавський Бродвей», що повний брендових магазинів і дорогих ресторанів. Центр світського життя варшавян. Krakowskie Przedmieście – історична вулиця, що є початком Королівського Тракту. На цій вулиці знаходиться Варшавський університет, костел Святой Анни, пам’ятник Миколаю Коперніку і Адаму Міцкєвічу, а також багато столичних ресторанів з чудовою кухнею.

Розміщення у готелі, трансфер на обідовечерю до центру міста, вільний час (можливий шопінг і відвідування торгівельного центру), нічліг.

2 ДЕНЬ: Сніданок у готелі. Переїзд до Кракова. Зустріч з екскурсоводом. Екскурсія Старим Містом. Історичний центр Кракова – це перший пам’ятник у Польщі, занесений до списку культурної спадщини Юнеско.У цьому місті купців XIII сторіччя знаходиться одна з найбільших у Європі Ринкових Площ, старовинні будинки, палаци і костели. Про величне минуле Кракова нагадують фрагменти міських укріплень XIV сторіччя, середньовічний єврейський район Казімеж, Ягелонський університет, Королівський замок епохи Ренесансу, готичний кафедральний собор з усипальницею польських королів.  Обідовечеря, вільний час на ринку Старого міста або виїзд до аквапарку.

3 ДЕНЬ: Після сніданку у готелі виїзд на екскурсію доАушвіцу.

Концентраційний табор Аушвиц (Освенцим) є найбільшим табором смерті III Рейху. Цей табір – свідок геноциду, що проводився гітлеровцями під час Другої Світової війни. Дивлячись на його огорожу, колючу проволоку, сторожові вишки, бараки, шибениці, газові камери, крематорії, важко уявити собі, що це «люди приготували собі подібним таку долю». Історичні дослідження кажуть, що у концтаборі загинуло 1,5 млн. людей. Гітлеровці систематично морили голодом, піддавали тортурам, вбивали євреїв, депортованих з усіх кінців окупованої Європи, а також поляків, білорусів, українців, циган, росіян. Музей Аушвіц-Біркенау був створений у 1947 році. Він став символом страшної людської жорстокості фашизму у роки Другої світової війни. Далі –  переїзд до Соляної Шахти Величка (об’єкт UNESCO). Історія видобування солі у Величці почалась у XIII сторіччі, ця шахта є найстарішою діючою шахтою у світі. Шахта розміщується на 9 рівнях, у ній знаходяться 2040 підземних кімнат і 360 км галерей, складаючих таємничий лабіринт. Завдяки уникальним у світовому масштабі вівтарям, витесаним з солі, скульптурам і цілим підземним каплицям з

барельєфами і люстрами, відвідувачі шахти потрапляють у казковий незвичайний світ. У шахті розташовані: підземне поштове відділення, ресторан, кінотеатр, а також санаторій, що спеціалізується на лікуванні алергії і бронхіальної астми. Тут відбуваються також концерти, театральні виступи і бали.
Далі –  трансфер у Краків. Вечеря у ресторані.

Завершення програми, виїзд групи. Увага! Програму можемо модифікувати з розрахунком усіх Ваших уваг.

 

Поширити