Туроператор Mazovia Travel має спеціальну пропозицію для тих, хто скоро буде пов’язаний  узами шлюбу. Ми пропонуємо Вам провести медовий місяць у двох польських столицях, діючій і колишній. Звісно ж, мова йде про Варшаву і Краків, які вразять Вас своєю красотою та історією.

7_dla_nowozencow-1

 

Весілля – це подія, яку хочеться зробити незабутньою, яскравою і повною сильних відчуттів, щоб згадки про неї гріли душу і радували знову і знову.

Після церемонії одруження і привітань від гостей, молода пара мріє втікти від усіх на безлюдний острів або на засніжені альпійські вершини, сховатися серед музеїв Парижа, замків Кракова, каналів Венеції або нічних клубів Амстердаму – Вы обираєте то, що Вам ближче, а ми допомагаємо Вам організувати усе так, щоб Ви отримали безкінечну насолоду від весільної подорожі.

7_dla_nowozencow-4 7_dla_nowozencow-6

Класичний медовий місяць – це подорож до одного з європейських міст, де Ви зможете блукати вулицями, оглядати пам’ятки, провести романтичеу вечерю при свічках, розслабитися у SPA-салонах супер затишного готелю, відвідати аквапарк або принести собі додаткове задоволення від першого родинного шопінгу…

У світі є багато романтичних куточків для зарубіжного весілля, але ми хочемо Вам запропонувати найоптимальніший  варіант провести вікенд вдвох у двох польських столицях: у Варшаве та Кракові.

Якщо Вам ближче романтичний відпочинок вдвох в атмосфері середньовіччя, щоб на мить відчути себе як принц и принцеса, то запрошуємо Вас відвідати історичне місто Краків.

КРАКІВ – місто королів

Краків, отримавший почесне звання європейського міста культури, що налічує майже мільйон мешканців – це місто, яке охоче відвідують туристи. Значення міста визначається не тольки багатовічною історичною спадщиною, але також ініціативою і созідаючою працею мешканців.

Краків – це місто науки, тут у 1364 році був створений Ягелонський університет, один з найстаріших у Європі. У 24 вищих навчальних закладах навчається близько 170 000 студентів. Місто пропонує багаточисельні туристичні заходи, що можуть доставити задоволення усім відвідувачам. Увечері місто особливо привабливе: незвичайна атмосфера кафе, клубів і ресторанів, у яких можна не тільки добре поїсти, але і приємно провести час у стильних закладах.

Центр Кракова у 1978 році був занесений до списку світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Тут відбувалося багато важливих історичних подій,про які із задоволенням розповість наш екскурсовод.

Під враженням від екскурсії далі молода пара з сяючими від щастя очима відправляється на фотосесію у найцікавші куточки Кракова. Наступного дня молодій парі пропонуємо поїхати у захоплюючу подорож до іншого об’єкту Юнеско:

Соляні копальні у Величці

 

main_weekend1

Історія видобування солі у Величці почалась з XIII ст. Вона ілюструє усі етапи розвитку гірничодобувної техніки на протязі багатьох історичних епох. Шахта розташована на 9 рівнях, у ній знаходяться 2040 підземних кімнат і 360 км галерей, що складають таємничий лабіринт. Завдяки унікальним у світовому масштабе вівтарям, вытесаним з солі, скульптурам і цілим підземним каплицям з барельєфами і люстрами, відвідувачі шахти потрапляють у казковий, незвичайний світ. У шахті розміщені: підземне поштове відділення, ресторан, кінотеатр, а також санаторій, що спеціалізується на лікуванні алергії і бронхіальної астми. Тут відбуваються також концерти, театральні виступи і бали.

Молода пара вражена і трошки стомлена цією поїздкою зможе відновити свої сили у краківському аквапарку і салонах SPA.

Наступного дня відправлення до сучасної столиці Польщі – міста Варшава.

Додатково пропонуємо фотосесію для молодят на фоні таких пам’яток, як :

  • Закшувек (Zakrzówek) – затоплений кар’єр, що знаходиться у 10 хвилинах від центру Кракова. Ця нзвичайне історичне місце з білими стінами і водою кольору туркуса, у якому можна додатково організувати INTRO Dive (тобто пробне пірняння зі спеціальним обладненням під опікою інструктора для тих, хто не має досвіду у підводному плаванні). Додатковим цікавим моментом є той факт, що до затоплення у цьому об’єкті працював Кароль Войтила – майбутній Папа Римський Іоанн Павел Другий.
  • Закшувек (Zakrzówek) + Краківське Старе Місто (Stare Miasto) — Величка (Wieliczka) або Бохня (Bochnia) – підземна фотосесія у історичних Соляних Копальнях залишить загадкове враження від перегляду потім фотографій у цьому фантастичному місці.
  • Пустеля Блендовська (Pustynia Błędowska) – незвичайна територія пустелі і полупустелі, що є найбільшим екземпляром пустелі у Польщі та ідеальним місцем для фотосесії на лоні природи.
  • Замки і печери на трасі Орлиних Гнізд (Orlich Gniazd), що знаходяться на території Малой Польщі (Małopolski) і слинуть як цікавою архітектурою старих руїн, так і прекрасними відреконструйованими старовиними замками і палацами. Це місце може бути ідеальним фоном для фотосесії молодят.

    7_dla_nowozencow-2

Радимо зупинитися у готелях Кракова:

Grand Hotel***** Kraków

1_grand_hotel

У самому серці Старого Міста знаходиться незвичайний готель. Більше ста років він приймає у своїх стінах гостей, піклуючись про їх спокій і комфорт. Готель захоплює красою відреставрованого з величезною  ретельністю старовиного інтер’єра, неповторною атмосферою, елегантністю і розкішшю. Величний, легендарний, ексклюзивний — Гранд Готель.

 

 

2_blu_radison

Radisson Blu Hotel*****, Krakow
5- зірковий готель Radisson Blu знаходиться усього у 7 хвилинах пішки від Ринкової площі Кракова і королівсього палацу Вавель. До послуг гостей просторі номери з кондиціонерами і безкоштовним Wi-Fi. Також ви можете безкоштовно відвідувати сауну та фітнес-клуб. Усі світлі номери готелю Radisson Blu мебльовані у класичному стилі. У кожному з них у вашому розпорядженні приналежності для чаю/кави і розкішна ванна кімната с ванною. Деякі номери диспонують салоном. Кожного ранку у ресторані Solfez сервується ситний сніданок типу «шведський стіл». Гості можуть відвідати інтернаціональні страви  з морепродуктів у ресторані Milk&Co, а у барі Salt&Co подають різні види кави.

 

3_piast

Hotel Crown Piast*****
5- зірковий готель Crown Piast з пишним садом, тенісними кортами, огородженою парковкою і номерами, що оформлені у класичному стилі, знаходиться у 10 хвилинах їзди від центру Кракова. До послуг гостей готеля Crown Piast просторі номери, класично умебльовані, з кондиціонером, безкоштовним Wi-Fi, приналежностями для чаю/кави і телевізором зі супутниковим телебаченням. На території готелю працює спа-центр NewU з сауною, гідромасажною ваною і тренажерним залом. Співробітники цілодобової стійки реїстрації надають туристичну інформацію і организовують прокат велосипедів.

 

4_wyspianski

Hotel Wyspiański***
Готель розташований у центрі міста, у пішій доступності від центральної площі (Ринек Глувни). Звідси лише 10 хвилин пішки до вокзалу (Двожец Глувни), 20 хвилин до колишнього єврейського району Казімеж, який у наш час вважається центром нічного життя міста. Для гостей, що подорожують власним авто, пропонується автостоянка, одна з найбільших у центрі міста. Архітектура будинку готеля Виспянський дотримується норм соцреализму. Звісно, через це зовнішній вид не зовсім привабливий, але інтер’єр оновлено і модернізовано згідно з останніми трендами. Тому Виспянський є одним з кращих серед тризіркових готелів Кракова. У всіх номерах є ванна кімната, супутникове телебачення, телефон, безкоштовний доступ до інтернету, фен. У номерах бізнес класу пропонується також сейф, електрочайник, набір чайного посуду, чай/кава.

 

5_kazimierz

Hotel Kazimierz I***
Готель Казімеж розташований у давньому єврейському районі Казімеж, поряд із cинагогою Темпле. Це ідеальний стартовий пункт з якого можна почати огляд пам’яток Казімежа, Вавельського пагорба, а також Старого Міста.

 

 

6_efekt

Hotel Efekt Express****
Зручно розташований сучасний і комфортабельний 4-зірковий готель з дружньою атмосферою і уважним персоналом. У всіх номерах ванна кімната, кондиціонер, супутникове телебачення, безкоштовний Wi-Fi і приналежності для чаю/кави. У ресторані подають страви польскої та інтернаціональної кухні. У невимушений атмосфері лобі-барау пропонується широкий асортимент напоїв. Готель Efekt Express диспонує 6 залами для проведення зустрічей і бізнес-центром, за допомогою якого ви зможите вирішити будь-які невідкладні питання. Цей готель знаходиться у північній частині міста, в 5 км від Старого Міста Кракова.

7_dla_nowozencow-7

 

Нижче пропонуємо приблизну програму «Вікенд для молодят у Кракові» :

— п’ятниця: Приліт до краківського аеропорту «Баліце» (Balice). Зустріч і трансфер бусом до готелю. Привітальний дрінк або бокал шампанського. Вільний час у Старому Місті або прогулянка з екскурсоводом.

— Субота: Реалізація туристичної програми згідно з планом: Ринкова площа, Королівська дорога, Маріацький костел, Ягелонський університет – один зі старійших університетів у світі (1364 р), площі, собори, палаци, торгівельні ряди…Вільний час. Екскурсія до Велички — унікальний 4-рівневий підземний музей, що входить до списку світової спадщини ЮНЕСКО (на глибині 135 м можна побачити чудові підземні озера, унікальні каплиці з вівтарями і фігурами з солі). Відвідування аквапарка і супермаркета. Аквапарк складається з 8 американських гірок спільною довжиною 740 метров. Найбільша з них має довжину 201 м і висоту 18.5 м. Тут є і відома «чорна труба», оснащена спеціальним підсвічуванням і звуковими ефектами. Фонтани, гідромасаж, джакузі, гейзер, басейн-річка, гроти, стіни для альпіністів.

— Неділя: Реалізація вибраної молодятами програми, наприклад: фотосесія у Кракові. Повернення до готелю. Нічліг Або трансфер до аэропорту. Выліт до Варшави або виїзд з Кракова, завершення програми.

ВАРШАВА – столиця і серце Польщі

7_dla_nowozencow-5

Варшава вже чотириста років є столицею Польщі з героїчною Русалонькою (Серенкою) на гербі. Місто лежить у серцеі Європи на берегах Вісли і налічує 1,7 млн. мешканців. Пульсуюча життям метрополія є сьогодні політичним, економічним і культурним центром країни, поєднуючи драматичну історію, багаті традиції і динамічну сучасність. Приїзжих вона вражає різномаїттям, історією, очаровую неповторною атмосферою. Кажен у цьому місті знайде щось для себе.

Після Другої світової війни Варшава, зруйнована на 85%, була майже відроджена з руїн. Турботливо відбудовані історичні і культурні пам’ятки тепер розташовані з сучасною архітектурою.

Це культурна столиця, де варто відвідати музеї, галереї, театри, оперу, філармонію або піти на прогулянку у парк (зелена зона зайнимає ¼ частину міста). Варшава щоденно пропонує культурні і спортивні заходи, розваги на різний смак і будь-яку кишеню. У місті больше 40 басейнів, величезна кількість спортивних центрів, а також місць, де можуть займатися любителів лиж, коньків, йоги. Столиця також є прекрасним місцем для родинних прогулянок з дітлахами. У Варшаві обов’язково треба побачити Старе Місто з Королівським палацом і колоною Зигмунта, пройтися Краківським Передмістям і Новим Світом, побувати у королівському парку Лазенкі і у бароковому палаці  у Вілянові. Варто відвідати Повонзки — один з найбільших цвинтарів у Європі, а також Музей Варшавського повстання, присвячений варшавянам, що загинули за вільну Польщу і свою столицю у 1944 році. Сумні роздуми викликають єврейські місця Варшави – Синагога Ножикув, єврейський цвинтар,Umschlagplatz, пам’ятник героям гетто.

Дуже цікава варшавська Прага – не зруйнований під час війни район міста з чудовим зоопарком. Типовим прикладом монументальної архітектури соцреалізму 50-х років є Палац Культури і Науки (висота — 234,5 м) – все ще найвища будівля в країні, з 30-того поверху котрого можна побачити панораму столиці.

Прогулянки містом подарують масу незабутніх вражень, а поціновувачі вишуканої кухні залишаться у захваті від місцевих ресторанів і кафе. Модні клуби, дискотеки і казино пропонують нічні розваги.

Найпопулярніші екскурсійні маршрути Варшави:

  • Королівський тракт: Краківське Передмістя – Новий світ – Лазенкі — Вілянув
  • Старе Місто – Нове Місто – Палац Красиньських – вулиця Длуга
  • Вулиця Сенаторська – Театральна площа – Банкова площа – Площа Пілсудського
  • Місця, пов’язані з героїзмом поляків • Шопенівські місця
  • Слідами польських євреїв • Варшава соцреалістична
  • Варшавська Прага

Сучасна туристична індустрія робить можливим втілення Ваших фантазій, а наша задача – допомогти Вам провести незабутнє весілля чи медовий місяць, щоб потім, сидячи разом перед каміном похмурого осіннього вечора, Ви змогли зігрітися спогадами про Вашу казкову подорож і ще раз порадіти Вашому спільному життю.

 

Поширити