Шановні Пані та Панове, вітаємо Вас у Варшавському бюро подорожей «Mazovia Travel». На цих сторінках Bи знайдете наші пропозиції з програмами відвідування цікавихх місць у Польщі, які ми склали згідно з нашим досвідом та ідеями розмаїття. Сподіваємося, що Клієнти зможуть обрати для себе найбільш відповідний варіант, який ми завжди готові вдосконалити за бажанням туристів. Очікуємо Ваших запитів і бажаємо приємного відпочинку у Польщі. З поважанням,

Колектив Mazovia Travel

Пропозиції 1-денних екскурсій з Варшави:

8_daily_trips_from_warsaw-61) Екскурсія на Мазурскі озера разом з рейсом на приватному кораблі «Фредерік Шопен» (Fryderyk Chopin) найбільшим польським озером – Снярдви (Śniardwy). Екскурсія починається рано вранці, наш автобус забере туристів з готелю у Варшаві. Після цього їдемо на Мазури в порт в Миколайки, де буде чекати на нас корабель «Fryderyk Chopin». Це єдиний такого типу корабель, який подорожує водами озера у Польщі. Саме на «Шопені» в промінцях сідаючого за обрій сонця з акомпониментом живої польської музики туристи можуть отримати справжнє романтичне задоволення від подорожі. Під час рейсу по середині озера Снярдви приміняється традиція корабельного плаваня і створюється сильна група, що готова до боротьби у екстремальних умовах. Керування кораблем на цей час надається у виключне розпорядження групи. Туристи самі ведуть свій корабель в прямому сенсі цього слова!

8_daily_trips_from_warsaw-52) Екскурсія ретромобілями до дивовижного міста Казімеж Дольний , що розташований на річці Вісла. Ідея цієї екскурсії – це насамперед можливість проїхатися  фантастичними, класичними авто, що у нас час вже не їздять вулицями міст, а їх вид на дорозі завжди супроводжується зацікавленістю і широкою посмішкою пішоходів. Ці ретромобілі зараз нагадують нам про старі фильми і класику, що николи вже не повернуться, коли люди звертали особливу увагу на вид і кожну деталь, створюючи подібний автомобіль. Власником наших ретромобілей є польський музей моторизації, що гарантує нам досконалий стан наших машин.

8_daily_trips_from_warsaw-3

Дійсно, важко знайти у Польщі інше таке незвичайне місто, яким є місто Казімеж (Kazimierz) на Віслі. Звісно, багато у Польщі інших цікавих міст, але атмосфера Казімежа особлива !!! Місто цікаве своєю історією. Після кількох спалень і відновлень, місто до сих пір захоплює своєю цікавою архітектурою. Під час відпочинку у Казімежу можна не переставати захоплюватися його пам’ятниками і казковим видом. З цією метою спеціально розроблені туристичні траси, що проводять туристів у цікаві місця. Достатньо одного дня у цьому місті, щоб назавжди проникнутися його казковою атмосферою.

 

8_daily_trips_from_warsaw-2

3) Екскурсія до Желязової Волі – місце нарождення відомого польського композитора і піаниіста Фридеріка Шопена. Запрошуємо відвідати містечко Желязова Воля — місто народження і молодості Фридеріка Шопена, в якому знаходиться будинок, де мешкала його родина. У наш час це музей. Під час екскурсії до Желязової Волі у туристів буде чудова можливість дізнатися багато цікавого з життя Шопена і подивитися будинок, у якому провів своє дитинство наш геній, талант якого відомий на весь світ. Післе екскурсії у музеї, нас очікує прогулянка прекрасним парком біля будинку, а після цього дивовижна кухня в одному з кращих польських ресторанів под названием – “Polka Magdaleny Gessler” у самому містечку Желязова Воля. Ресторан «Полька Магдалени Гесслер» — це зустріч з польською культурою, вишуканим смаком польської кухні і мистецтвом. И все це по сусідству з будинком, де мешкала родина Фридеріка Шопена. Ресторан належить одній з самых найвідоміших польських рестораторів, справжнього майстра кулінарії пані Магдалени Геслер, яка відома як своїм вишуканим смаком у підборі меню, так і у внутрішньому інтер’єрі своїх ресторанів. У Польщі зазвичай пропонують класичну польську кухню, меню якої – це мікс любові до національних традицій з сучасними акцентами.

8_daily_trips_from_warsaw-7

4) Екскурсія до Кракова – міста польських Королей, що бул у минулому столицею Польщі. Найкрасивіше місто Польщі. Запрошуємо на екскурсію до Кракова. Тут туристи побачать Старе Місто, Королівський Палац на Вавелі, краківські Сукенниці і багато іншого. Краків – це відомана весь світ перлина європейської культури, улюблене місто артистів, які незмінно залишаються під його враженням на протязі сторіч. Перебуваючи у Польщі обов’язково необхідно відвідати Краків і надихатися його незабутньою атмосферою за філіжанкою кави або доброго вина в одному з чудових кафе на Ринку Старого Міста, подивитися виступ вуличних артистів і дозволити собі хвилиночку повного релаксу у гармонії давньої польської столиці. Кажуть, без екскурсії до Кракова відвідини Польщі можна вважати неповноцінними.

У ціну входить:

  • Трансфер комфортабельним автобусом Варшава-Краків-Варшава;
  • Екскурсія с україномовним гідом;
  • Бронювання столику в одному з краківських ресторанів у самому центрі міста.

Додаткові можливості для більш наповненої екскурсії :

8_daily_trips_from_warsaw-4

Екскурсія до історичної Шахти Солі у Величці, один з польських об’єктів, що внесені до списку культурної спадщини ЮНЕСКО

5) Екскурсія до палацу у місті Радейовіце (Radziejowicе) у термальні басейні, діючі увесь рік. Лікувальна дія  геотермальних вод давно відома. Геотермальна вода діє на наш організм з потрійним ефектом: через температуру, мінеральні елементи і водну середу, яку забезпечує рідина. Купання в термальних водах гарантує не тільки релакс, але також заспокоюють нервову систему і поправляють самопочуття за рахунок розслаблення. ТЕРМАЛЬНА ВОДА в термах у місці Мшчонув (Mszczonów) видобувається з глибини 1714,0m. Температура термальної води на поверхні  +42,5°C. Невеличка місцевість розташована недалеко від міста Мшчонув завжди відрізнялась своїми прекрасними пейзажами. Вигідне місце розташування містечка, а також його оборонна архітектура призвели до того, що у XV сторіччі виникло тут місце оборони багатств і власності князів Радзейовських. Багатократно вдосконалений палац у стилі ренесанс виник у XVII сторіччі і поступово змінив свій стиль на бароко. У палац приїздили відомі польські і іноземні гості. Біля палацу виник шикарний парк.

У ціну входить:

  • Трансфер зручним автобусом Варшава-Радейовіце
  • Термальні джерела у Мшчонові – Варшава — Автобус під’їздить — 2 – годинний відпочинок у термальних джерелах
  • Вільний час у парку в Радейовіцах

Додаткові можливості екскурсії:

  • Обідовечеря у національному ресторані на околиці Варшави.

 

Поширити