Представляємо Вашій увазі нашу програму «Унікальна Польща», яка складається з найпопулярніших місць цієї чудової країни.

1 день
Приїзд до Варшави. У залежності від години приїзду препонуємо 2 варіанти: a) Трансфер до готелю, розміщення, вечеря, нічліг b) Трансфер до готелю, вільний час, екскурсія містом з екскурсоводом: Старе Місто, єврейський квартал, Королівські Лазенкі, Вилянов, повернення в центр міста на вечерю і вільний час. Додаткова послуга: разміщення логотипу Вашої фирми на автобусі під час екскурсії.

2 день
Сніданок у готелі, виїзд з Варшави до регіону Мазурських озер, міста Миколайки. Приїзд в Миколайки, розміщення у готелі (як один з варіантів пропонуємо Hotel Gołębiewski з власним аквапарком – найбільший готель у цьому регіоні), вільний час, виїзд на кораблі під назвою «Fryderyk Chopin» найбільше судно у регіоні Мазурських озер. Корабель довжиною 40 метрів може розмістити на своєму борту близько 50 осіб. Цей корабель був запроектований згідно планів старого судна XIX ст.

Unique-Poland_RUS-2

На борту «Fryderyk Chopin» туристів очікує смачний обід зі стравами традиційної польської кухні, приготований прямо на кораблі екіпажем. Також гості можуть замовити завчасно величезну таріль асорті зі свіжої і копченої мазурської риби, приготованої  самим капітаном судна. На кораблі знаходиться великий и добре забезпечений бар, а також танцмайданчик,  який можна подготувати для розважальної програми після семінару або фирмового заходу. Додатково під час рейсу пропонуємо музичний акомпонимент живої музики зі співаками, що виконують пісні англійською, польською или українською мовами, в основному звучить музика у стилі фольк і веселі пісні про море. Під таку  музику Ваша вечірка на кораблі буде просто незабутньою! Тривалість рейсу близько 4 годин. Післе рейсу пропонуємо відвідати величезний аквапарк у готелі «Голембевськи» з різними атракціонами, джакузі, саунами і водними розвагами. Далі пропонуємо прогулянку в стилі вікінгів – розважальну програму біля ватри на березі озера з перевдяганням в історичні костюми Вікінгів і інсценуванням захоплення села і викрадення учасників з викупом, а також анімація, ігри, поїздки на історичних човнах вікінгів,гаданням, ритуалами, чародійством і багатьма іншими можливостями розваг.

І усе це на фоні смачної їжі і різноманіття напоїв. Після завершення розважальної програми, повернення до готелю і нічліг.

3 день

Unique-Poland_RUS-3

Сніданок у готелі. Після сніданку виїзд групи на екскурсію до місцевості під назвою Вільчи Шанець (Wilczy Szaniec) – у самому серці Мазур у місті Герлож (Gierłoż) є історичне місце, де знаходяться порослі лісом руїни таємничого міста і головної квартири Адольфа Гітлера з часів Другої світової війни 1939-1945. Тут у цьому місті колись було більше 200 будинків, які були стратегічним об’єктом ворога, у тому числі бомбосховище, аеропорт, електростанція, бараки и залізничний вокзал. У1944 році проживало тут більше 2000 людей!

22 липня 1944 року полковник німецької армії граф Claus Schenk von Stauffenberg вчинив у цьому місті невдалу спробу замаху на життя Гітлера. Це історичне місце робить на туристів величезне враження. Після екскурсії у Вільчи Шанець продовжуємо нашу подорож поїздкою на Балтійське море у місто Гданськ. У Польщі місто Гданськ разом з Гдинею і Сопотом отримало назву Труймясто, що означає три міста сполучені в один великий міський агломерат. Труймясто є культурним і промисловим центром і серцем польського узбережжя. Кожне з них відоме чимось своїм і одночасно гармонує з двома іншими .

Гданськ – це історичне для поляків місто, яке на протязі кількох сторіч належало Німеччині, Східній Прусії і також Польщі, тому його називали Вільне місто. Саме з цього міста почалась Друга світова війна і саме зі страйку у цьому місті у 1989 році поляки повалили комунізм. У теперішній час Гданськ славиться красотою свого Старого міста з пам’ятником Нептуну, Довгим Ринком і багатьма затишними кафе.

Сопот – це культурний і розважальний центр Труймяста, який відомий на сам перед своїм популярним міжнародним Фестивалем Сопот, а також найбільшим пірсом довжиною боліш півкілометру! На узбережжі розташований Hotel GRAND – це один з легендарних і ексклюзивних готелів у Польщі, який знаходиться біля морського пляжу і користується величезною популярнісю.

Гдиня – це портове містечко, у яке заходять великі торгівельні суда і туристичні лайнери. Також це місто славиться найбільшим в країні акваріумом, що належить Гданському університету і представляє морські експонати з усього світу. Пропонуємо розміщення в одному з готелів, обідовечерю, вільний час і нічліг.

4 день

Unique-Poland_RUS-4

Сніданок у готелі. Екскурсія Труймястом. У програмі Старе Місто у Гданську + Сточня (судобудівельний завод) у Гданську. Після – Сопот і вільний час на узбережжі. Тут можні придбати багато цікавих сувенірів у торгівельних лавках на Monte Cassino. Далі –

виїзд в порт у Гдині і обідовечеря на Гданському Ринку. Вільний час, нічна екскурсія містом або урочиста вечеря у Гранд Готелі в Сопоті.

5 день

Сніданок у готелі, виїзд з Труймяста до Ельблонгу. Рейс на катері по Ельблонгсько-Острудському каналу. Катер має незвичну назву, його називають «Корабель на Траві». Тільки у Польщі і ні в якому іншому куточку світа можна подорожувати на кораблі, який переміщається раз по воді, раз по траві по рельсам!

Ельблонгський Канал – це унікальний водний шлях початку XIX ст, який тягнеться на 147 км. Найбільш відомий з цього водного шляху відрізок Оструда – Ельблонг (82 км). Він складається з кількох не сполучених собою шматків озер і каналів, між якими знаходиться різний рівень води. Між озерами Drużno і Piniewski ця  різниця складає навіть 100 м.! Тому на даному відрізку водного шляху знаходиться п’ять  сухих похилих площин, завядки яким транспортування відбувається без води. У цей момент корабель як поетяг переміщується по рельсах, що і викликає величезне захоплення пасажирів. Додаткове захоплення під час цієї екскурсії викликають водні споруди, шлюзи і дивовижний пейзаж чистої природи.

Далі на вибір група :

  • a) повертається до Варшави на нічліг і наступного дня закінчує програму перебування у Польщі.
  • b) продовжує програму виїздом до готелю SPA недалеко від Оструди і має вільний час. Можливість скористатися послугами SPA у шикарному готелі.

6 день

Сніданок і виїзд з готелю в керунку міста Мальборк. Екскурсія до Замку у Мальборку.

Unique-Poland_RUS-5

Готичний Замок у Мальборку збудований Хрестоносцями у 1274-1457 роках є однією з найбільших фортифікацій Середньовічної Європи і служить дивовижним експонатом середньовічної охоронної архітектури, що зберігся до наших днів. У 1309-1457 він був центром Ордену Хрестоносців і столицею держави Хрестоносців. В 1457-1772 роках у цьому місті правили намесники Мальборка. У 1961 року тут був створений Замковий Музей, а у грудні 1997 замок був включений до списку культурної спадщини UNESCO.

Далі в залежності від вибраного варіанту програми група:

  • a) повертається у Варшаву на нічліг і наступного дня закінчує екскурсію у Польщі.
  • b) продовження програми: обід і виїзд до санаторного містаТихотінек, найпопулярніший у Польщі комплекс санаторного лікування з величезною кількістю готелів і

Найбільша у Європі унікальна дерев’яна конструкція під назвою Тежнє (Tężnie), що служить до випаровування соляної мінеральної води. Вона була спроектована професором  Гірничої Академії у Кельцах Якубом Граффа (Jakub Graffa). У Тихотинку встановлені три такі будівлі у формі підкови. Будівництво першої і другої Тежні тривало з 1824 до 1828 года, а третя була створена у 1859 році. Основа Тежні складається з близько 7000 вбитих в землю дубових конструкцій, на яких разміщується сірно-соснова конструкція наповнена лікувальними властивостями, по яких спливає соляний розчин. Далі –  розміщення у готелі і вільний час. Користування лікувальними властивостями в Тежні і процедури SPA у готелі.

7 день

Unique-Poland_RUS-6

Сніданок у готелі. Виїзд з Тихотинку і виїзд на трасу до міста Торунь (приблизно 20 км). Місто Торунь – є столицею Куявсько-Поморської області у Польщі. Це місто, в якому народився один з найбільш відомих відкривачів науки астрономії : Миколай Коперник. Старе Місто у Торуні внесені до списку культурної спадщини UNESCO у Польщі. Екскурсія містом з екскурсоводом, вільний час. Виїзд з Торуня до Варшави (приблизно 200 км). Обідовечеря. Розміщення в готелі. Вільний час. Нічліг.

8 день

Сніданок у готелі. Виїзд в аеропорт або на вокзал. Закінчення програми.