2_relaxing_poland-6Для наших Гостей ми підготували цікаву програму на 7 днів, котра буде складатися з відвідування великих міст і величних костелів. Першими у списку будуть Варшава і Вроцлав (обов’язково), потім ми пропонуємо на вибір 2 маршрути. У першому з них Гості зможуть милуватися усіми красотами Кракова і Велички (всесвітньо відомої копальні солі), а у другому вирушать знайомитися з костелами Миру в Яворі та Свідниці (XVII ст.) у Силезії. Повна програма вказана в маршруті поїздки.

2_relaxing_poland-2 2_relaxing_poland-3

  • зустріч в аеропорту, трансфер до готелю. Розміщення, нічліг.
  • Вільний день
  • Сніданок у готелі. Оглядова екскурсія Варшавою. Удень вільний час. Потім – вечеря у національному ресторані з традиційною програмою.
  • Сніданок у готелі. Переїзд у Вроцлав. Вільний час.
  • Сніданок у готелі. Екскурсія Вроцлавом. Вільний час.

2_relaxing_poland-4

2_relaxing_poland-5

1 варіант:

Сніданок у готелі. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія Краковом. Проживання у готелі. Вільний час. Нічліг. Може бути готель СПА.

Сніданок у готелі. Переїзд у Величку. Екскурсія по копальні солі. Переїзд до Варшави. Нічліг.

2_relaxing_poland-1

2 варіант:

  • Сніданок у готелі. Після сніданку виїзд до дуже цікавого об’єкту на мапі Польщі, що знаходиться під охороною UNESCO – Костели Миру в Яворі і Свідниці (Kościoły Pokoju w Jaworze i Świdnicy).

Костели Миру у Яворі і Свідниці (XVII ст.) в Силезії – це найбільші у Європі дерев’яні релігійні будівлі з каркасною конструкцією. Тридцятирічна війна (1618–48) закінчилась у Силезії поразкою протестантів, у яких були відібрані усі костели. На основі Вестфальского мирного договору їм було дозволено збудувати три святині, з яких до наших днів збереглося дві – у Яворі і Свідниці. Збудовані з дерева і глини, без башт, вони вражають уяву богатством внутрішнього інтер’єру. Привертають увагу особливо багато прикрашені криті галереї, ложі, призначені для протестантскої шляхти. Костел у Свідниці може вмістити 7,5 тис. людей, у Яворі – 6 тисяч.
Після цього переїзд до замків Болкув і Ксьонж (Bolków и  Książ).
Монументальний замок Ксьонж у місті Валбжих є найбільшим у Силезії і третім за величиною у Польщі після краківського Вавеля і замку у Мальборку. Замок розташований на горному мисі і відомий своїми загадковими і до сих пір нез’ясованими історіями. Післе екскурсії зворотній трансфер до Вроцлава.
За бажанням, може бути організована додаткова програма, наприклад, дегустація, гастро-шоу и т.д.
Вільний час. Нічліг.

  • Сніданок у готелі. Раній приїзд до Ченстохови, релігійної столиці Польщі. Саме тут знаходиться монастир Паулінів на Ясній Горі і відома своїм чудодійним зціленням Свята Ікона Божої Матері. Це місто вже багато століть приваблює величезну кількість турістів і паломніков. Переїзд до Варшави. Нічліг у готелі.
  • Сніданок у готелі. Трансфер в аеропорт.

 

Поширити