Для наших Гостей ми підготували найкращі турпропозиції у Кракові на вихідні. 4 обов’язкових для відвідин об’єкти в колишній столиці Польщі, а саме, Старе Місто з Вавельським Замком — резиденція польських королів до XVII сторіччя, музей Аущвіц-Біркенау — концентраційний табір, що зберігся до наших днів, Величка — всесвітньо відома копальня солі і чудове місто Закопане — зимня столиця Польщі.

2_relaxing_poland-1

1 ДЕНЬ: Прибуття до Кракова, трансфер до отелю, розміщення, вечеря і нічліг.

2 ДЕНЬ: Сніданок у готелі. Після сніданку екскурсія містом з гідом. Ланч у ресторані Старого Міста. Після ланчу трансфер на екскурсію до концтабору Auschwitz. Огляд музею. Після екскурсії зворотній трансфер до Кракова. Вечеря у ресторані. Трансфер до готелю. Нічліг.

3 ДЕНЬ: Сніданок у готелі, після сніданку вільний час або два варіанти екскурсії:

Варіант 1: Одноденна екскурсія  в Закопане – поїздка у гори Татри, екскурсія зимовою столицею Польщі, ланч у місцевому ресторані, післе ланчу повернення до Кракова, вечеря у готелі. Нічліг.

Варіант 2: Екскурсія на півдня до Велички – поїздка за місто, 12 км від Кракова до унікальної копальні солі, що нараховує 700 років, відвідування соляних печер. Обід у місцевому ресторані, трансфер до готелю. Після обіду вільний час. Вечеря у готелі. Нічліг.

4 ДЕНЬ: Сніданок у готелі, після сніданку відправлення в аеропорт Варшави. Завершення програми.

КРАКІВ

6_efekt
1/. Hotel Efekt Express**** від 19 EURO/особа/доба/BВ

3_piast
2/. Hotel Crown Piast***** від 25 EURO/особа/доба/BВ

7_sympozjum

3/. Hotel Sympozjum****від 19 EURO/особа/доба/BВ

Є також багато інших пропозицій розміщення!

Поширити